Test af fuglebure

Find det bedste fuglebur ved at læse vores test af fuglebure.

Vinder: Savic Primo 60 Fuglebur

Savic Primo 60 Open Empire fra Os med Kæledyr er et sammenklappeligt fuglebur til alle slags fugle og papegøjer. Dette ekstra høje bur er et flot og neutralt fuglebur med en tremmeafstand der egner sig til de fleste små og mellemstore fugle og parakitter.

Det kommer med foderskåle, drikkefontæne, fuglebad og siddepinde af træ.

Udover at være produceret i den bedste kvalitet har dette bur også nogle funktioner, som vi mener, er essentielle for hold af tamfugle.

Fx kan du åbne taget på buret så din fugl kan lande og lette fra den øverste siddepind, der samtidig kan opsamle fugleklatter.

Primo 60 Open Empire er et meget rummeligt bur og ekstra højt, 115 cm, når taget er åbnet. Desuden har det 2 frontdøre for nem adgang foruden det omtalte tag, der kan åbnes i toppen.

Buret er let at samle, uden brug af værktøj og kan skilles helt ad, så det kan opbevares pladsbesparende, når det ikke er i brug.

Prisklasse: Mellem

Kvalitet: Høj

Vurdering: 10/10

Runner up: Primo Medium

Savic Primo Medium er et sammenklappeligt fuglebur til mindre fugle. Dette bur leveres med foderskåle, drikkefontæne, fuglebad og træpinde. Primo 60 er et meget rummeligt bur der måler 80x50x70 cm. Med en tremmeafstand på 9,5 mm fungerer det til de fleste fugle. Et rummeligt bur, der dog savner lidt i størrelsen samt det åbne tag.

Prisklasse: Lav

Kvalitet: Høj

Vurdering: 7/10