Fire essentielle legetøj til din papegøje

Vi har samlet fire af de mest essentielle favoritter blandt fuglelegetøj så du er sikker på din papegøje er beskæftiget. Udskift jævnligt legetøj for at skabe ny interesse.

Fuglereb

Et fuglereb er et essentielt stykke legetøj som sørger for, at din papegøje får trænet sin motorik og balance. Du kan hænge det i buret eller i flyverummet, så din fugl har noget at lande på og kravle op ad. Sørg for at finde et reb i naturmateriale uden giftige kemikalier. Vi anbefaler dette legereb på 1 meter der er egnet til fugle i alle størrelser.

Kludelegetøj

Et kludelegetøj er godt fordi det pirrer din papegøjes nysgerrighed og skaber aktivitet ved at det ændrer karakter når papegøjen leger med det. Det er stimulerende for papegøjen at undersøge de forskellige elementer. Det kan være en ide at finde et kludelegetøj som dette med metalklokke for ekstra underholdning.

Nesting Nut

En nesting nut kan være en rigtig god ide til din parakit eller papegøje, da det både kan fungere som opholdssted og legeplads og du kan bruge en nesting nut til fx at lave foderlege som Captive Foraging. Vi anbefaler at du finder en kokosnøddelegetøj med ekstra reb påmonteret for ekstra stimulans.

Rebstige

En rebstige er et fantastisk stykke legetøj der især er god til papegøjer, der naturligt kan lide at kravle. Kan også bruges som ind- og udstigningshjælp. Vælg en rebstige i et naturligt materiale som er nem at hænge op.